Site Overlay

Sådan kan du komme til at spare penge på din elregning

De færreste af os tænker ret meget over, hvad vi bruger af strøm og el i vores dagligdag. Det er så integreret en del af vores everyday life, og det er først, når regningen dumper ind i postkassen, at vi skænker vores forbrug en tanke.

 

Priserne for el og levering af strøm følger generelt en fastsat pris, men bor man i et hus eller i en ejendom af ældre karakter med gamle el-installationer, kan det hurtigt løbe op i mange penge om året. Der kan derfor være penge at spare ved at få lavet et energitjek af dit hus i Aalborg eller på din adresse i Nordjylland.

 

Et energitjek foregår ved, at man får en autoriseret el-installatør ud og gennemgå ens hus fra kælder til kvist. Herefter vil man få et samlet overblik og konstruktiv feedback på både energioptimeringsmuligheder og vedligeholdelsestiltag, der kan være gavnlige for både økonomien, huset, miljøet og ikke mindst for din ejendoms værdi.

Hvad er energioptimering?

Når man energioptimerer sit i hjemmet, betyder det i praksis, at man udskifter de gamle el-installationer til nye, mere moderne versioner, der både er smartere, billigere og mere miljøvenlige.

 

Med nye el-installationer får man nemlig en bedre energiudnyttelse i hjemmet, og dermed også et lavere energiforbrug. Det bevirker, at ens elregning bliver billigere, samt at huset får en bedre energimærkning, der får ejendommens værdi til at stige.

 

Et lavere energiforbrug giver desuden også en lavere udledning af CO2, og på den måde er det ikke kun et sundt, økonomisk valg at energioptimere sit hjem; det er også vejen til en mere bæredygtig tilværelse.

 

Energioptimering kan imidlertid ske på forskellige måder. Den mest populære, og den, de fleste el-installatører vil anbefale, er, at få installeret et smart styresystem, som kan få flere komponenter fordelt i huset til at snakke sammen.

 

Det kan f.eks. være styring af indeklimaet eller af smartbelysning. Der er dog forskellige måder at gøre det på, alt efter hvilke ønsker og behov man har, samt hvilke installationer man er interesseret i.

 

For at få lavet et energitjek, skal man tage kontakte til en autoriseret elektriker i Aalborg og i samarbejde med denne finde frem til den løsning, der giver allerbedst mening i forhold til ens økonomi, hus og lignende.

 

Elektrikeren kan råde og vejlede om de forskellige kombinations- og optimeringsmuligheder, og komme med et tilbud og et overslag på både totalløsninger i forbindelse med nybyggeri eller på en løbende udskiftningsplan.

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes