Site Overlay

Få huset til at stå flot igen, her er 3 gode måder

Vinteren er kold og lang, og selv hvis man er fan af vinterens mørk og mulm, så kan vi ikke lyve os fra at den sætter sine spor på gadebilledet. Vejene bliver dækket af et sneglespor af sjap og slud, og husene bliver efterladt med lange render af mos og algebegroninger på facaderne.

Det er typisk nordvendte facader der bliver hårdest ramt af mos og algebegroninger, da de kan trives i det kolde og fugtige mørke, hvor de ikke får direkte sollys.

Det er ikke sundt for dit hus, og vil gøre mere skade end gavn for dig og dit hus.

Facaderens til både private, butikker og industri

Måske har du ikke tænkt så meget over det og føler ikke at det er så presserende, men over en længere periode kan det være skadeligt for murværket. Derfor er det i din bedste interesse at overveje at få udført facaderens.

Det er vigtigt at du husker på at ikke to huse er ens, og det ene kan være meget mere plaget af alger og mos end det andet; derfor kan det varmt anbefales at du tager kontakt til din foretrukne facaderenser og benytter dig af den uforpligtende samtale og tilbud.

Dermed undgår du ubehagelige overraskelser i form af dyrere priser end regnet med, og din facaderenser ved hvilken opgave de har sagt ja til, og kan derfor tage de rigtige midler i brug fra starten af.

Langtidsinvestering i både din bygning og dig selv

Facaderens gælder ikke kun private boliger, men vil også gavne både butikker og industribygninger.

Facaden har meget at sige til, når det gælder om at lokke kunder til din butik eller erhvervs- og industribygning, og en butiksfacade dækket af mos og alger er ikke specielt indbydende for kunderne; det kan tværtimod få butikken til at se forladt og/eller snusket ud, og vil muligvis ende med at skræmme kunderne væk i stedet for at lokke dem til. Hvis din facade til gengæld står knivskarpt, vil det give en positiv indvirkning for både dine kunder og et bedre førstehåndsindtryk ved mulige kunder.

Facaderens er ikke kun for din bygnings skyld, om det er privat bolig, butik, eller industribygning, men også for din egen. Det er en god investering både hvis du skal til at sælge ejendommen, hvis du muligvis ønsker at hæve værdien på din bygning, eller hvis du som nævnt tidligere ønsker en mere indbydende facade, om det er butik eller privat bolig.

Facaderens vil altså kun hjælpe dig i det lange løb, forøge levetiden på din bolig, og gøre dit hus mere indbydende både for dig selv og andre; undersøg facaderens til dit hus.

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes