Site Overlay

Inspiration til dit nye badeværelse.

Du skal til at bygge et nyt badeværelse. Du har fundet svaret på spørgsmålet: Hvad koster et nyt badeværelse. Men nu skal du finde ud af, hvordan dit badeværelse skal se ud. Hvordan tackler du så det? Vi har i denne artikel samlet nogle resourcer og måder du kan få inspiration til dit drømme badeværelse.

De 4 gode råd til at finde badeværelses inspiration.

1 råd er at bruge et rådgivningsfirma eller et entreprisefirma som gør sig i nye badeværelser. De har nemlig allerede bygget en del badeværelser og kan derfor hjælpe dig med inspirationen til dit badeværelse. Et godt firma, der hjælper med inspiration til badeværelset er VVS København.

2 råd er at bruge instagram. Bruge evt. forskellige hashtags for at finde flotte badeværelser. Kig efter materialet, bruger de micro cement, fliser etc. Du kan bruge tonsivs af hashtags til at se en masse instagram opslag igennem. På den måde kan du eksempelvis tage screenshot af de badeværelser du synes er flot. På den måde kan du også bedre analysere din foretrukne badeværelses stil og indretning.

3 råd er at bruge pinterest. Pinterest er lidt ligesom instagram. Her har du også en masse samlinger af billeder. Søg efter badeværelser. Igen her kan du tage screenshots af diverse badeværelser, du finder interessant.

4 råd er at tage ned til et showroom. Nogle VVS firmaer har et showroom med en masse forskellige badeværelser. Så kan du nemlig se dem live. Nogle viser dem også på hjemmesiden, derfor kan du finde et badeværelse du virkelig godt kan lide også se det live. Du kan også finde flere forskellige badeværelser og kombinere dem. Eksempelvis har et badeværelse microcement gulv fx conteco, men ingen badekar. Hvor et andet badeværelse ikke har det badeværelsesgulv du gerne vil have, men så har de et badekar. Der er også enkelte firmaer, der kan lave 3d modeller af dit badeværelse. Det er aktuelt når du er længere i processen.

 

 

 

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes