Site Overlay

3 gode grunde til at leje en saxlift til dit projekt

Har du – i forbindelse med dit arbejde eller et projekt derhjemme – brug for at komme ordentligt op i højden for at kunne udføre det arbejde, du skal? Så har du hos Nordjysk Lift mulighed for at leje en saxlift, der kan nå op til 6 meter i højden.

1. Opnå en optimal arbejdshøjde

Hvert år vover flere privatpersoner pelsen, når der skal males gavle, skiftes spær, hænges lys op uden for eller lignende. De fleste af os tyer nemlig til den gode gamle, ustabile stige, alt imens vi jonglerer malerbøtter og værktøj.

 

Du kan godt selv høre det ikke? Det er hverken de mest sikre eller optimale forhold at arbejde under. Derfor kan det give god mening at leje en saxlift, der netop er udstyret med en bred arbejdsplatform, som gør det muligt for dig at medbringe de materialer og redskaber, du har brug for, uden at du går på kompromis med din sikkerhed.

2. Sikker arbejdsplatform for få penge

Sikkerhed bør altid være en første prioritet – både når der udføres opgaver i privaten og i erhvervsøjemed. Intet projekt er brækkede ben og arme værd, og dét at leje en saxlift betyder ikke, at det skal koste dig en formue.

 

Tværtimod er priserne på udlejning af materiel generelt relativt lave – særligt set i forhold til den sikkerhed og effektivitet, der følger med.

 

Når man lejer en saxlift hos en af Nordjysk Lifts 11 afdelinger i landet, kommer liften altid en tur forbi forretningens dygtige mekanikere på deres eget værksted, inden den sendes til levering på adressen. Denne service er din garanti for, at den saxlift, du lejer, er velsmurt og driftssikker, når den leveres.

3. Hurtig levering til en hvilken som helst adresse i landet

Måske du ikke har brug for en saxlift, der kan løfte dig 6 meter op i luften. Men bare rolig – saxliften fås i forskellige modeller med varierende løftehøjde, så du også har mulighed for at leje en mindre udgave, der bedre matcher dit behov.

 

Og hvem ved? Måske det slet ikke er en saxlift, der egner sig bedste til den opgave, du står overfor. Er du i tvivl, kan du altid søge råd og vejledning hos din nærmeste Nordjysk Lift afdeling, som foruden saxlifte også tilbyder udlejning af alle typer af materiel hvor som helst i landet.

 

På deres hjemmeside kan du se hele deres produktsortiment, ligesom du kan finde alle relevante oplysninger på den afdeling, der ligger tættest på dig eller på den adresse, projektet foregår på.

 

 

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes