Site Overlay

Gør din virksomhed mere synlig med en teleskopflagstang

Hvis du ejer en virksomhed, er synlighed alfa omega. Det gælder både fysisk såvel som online. Potentielle kunder skal vide, at din virksomhed findes samt hvad den kan tilbyde af enten produkter eller ydelser.

Hvis du har en fysisk butik, eller kontorlokaler, er det vigtigt, at kunderne kan finde bygningen. I så fald kan det være en rigtig god idé med logoflag uden for bygningen. Ligesådan er synlighed også vigtigt, hvis du skal på messe eller til udstilling. Når du gerne vil have et logoflag, skal du naturligvis også have en flagstang. Her kan du vælge mellem flere forskellige typer, der alle har hver deres fordele. Blandt andet kan du vælge en teleskopflagstang.

Fordelene ved en teleskopflagstang

Der er flere gode grunde til at vælge en teleskopflagstang, når du gerne vil vise dit firmas logo på flot facon. Først og fremmest er teleskopflagstangen nem at folde sammen. Derfor er det også en fantastisk løsning til dig, der ofte er på messer eller udstillinger med din virksomhed. Faktisk kan teleskopflagstangen gå fra at være enten 4 eller 6 meter, når den er udfoldet til at være små 1,5 meter, når den er nedpakket.

Samtidig er denne type flagstang også fremstillet af letmetal, så du let kan bære den til og fra bilen. Med sin kompakte størrelse i nedpakket tilstand kan du også let opbevare den i bilen, når du kører. Derfor er det helt klart en af de mest fordelagtige flagstænger, når du er på farten.

Mere om selve teleskopflagstangen

Når du bestiller en teleskopflagstang, har du mulighed for at vælge mellem to længder:

  • 4 meter
  • 6 meter

Uanset hvilken længde du vælger, har du mulighed for at pakke flagstangen sammen, så den kun fylder 1,5 meter.

Flagstangen bliver leveret med en bilfod, så du kan montere den på alle former for fast underlag. Blandt andet:

  • Asfalt
  • Fliser
  • Gulve

Hvis du i stedet skal til en udendørs messe eller udstilling, har du også mulighed for at anvende jordspyd til monteringen. På den måde kan du opsætte flagstangen på enten græs- eller jordområder.

Vælg mellem almindelig flag eller bannerarm

Du har formentlig allerede set et flag i vindstille vejr. Det er en let flad fornemmelse, hvor flaget bare hænger langs flagstangen. Hvis du samtidig har dit logo på flaget, er det en ekstra flad fornemmelse.

Heldigvis kan du i så fald vælge at montere en bannerarm på din teleskopflagstang. Det er en slags flag, der gør det muligt for dig at vise hele logoet på flaget, selvom der er vindstillet. Derfor kan du også anvende bannerarmen både inden- og udendørs. Du kan vælge mellem tre forskellige længder, når du gerne vil købe en bannerarm. Derfor kan du helt sikkert også finde en, der passer til dit logo og din teleskopflagstang.

Du har naturligvis også mulighed for at montere et ganske almindeligt flag på din teleskopflagstang. Det er helt op til dig.

Let at bære og folde ud

En stor fordel ved teleskopflagstangen er også dens lette vægt. Flagstangen er nemlig fremstillet af aluminium, hvilket gør flagstangen let at bære på. Derfor er den også fantastisk til messer og lignende, da du let kan bære flagstangen fra bilen til selve udstillingspladsen.

Med sit teleskoprør er flagstangen også let at folde ud – og sammen igen. Derfor kan flagstangen også sagtens anvendes af folk, der ikke er så praktisk anlagte. Det vil med andre ord sige, at du roligt kan lade alle dine medarbejdere anvende flagstangen.

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes