Site Overlay

Flyttet ind i ny bolig så husk dette

Det er nu endelig blevet tid, du har fundet dig et job og er begyndt selvstændigt at tjene penge nok til at have et rådigheds beløb der er højere end tidligere, du har nu valgt at du skal flytte ind i en bolig og flere tanker omkring dette har du ikke gjort dig.
Er du endelig flyttet ind i din drømme bolig som du har haft ønsket dig længe, hvor du nu egentlig bare står og mangler at få det møbleret.
Så er det ikke altid kun lige møblering der mangler, mange danskere glemmer at få deres bolig tjekket for skader og om hvorvidt inde klimaet i boligen er sund eller ej.
Mange mennesker glemmer det helt og går bare i gang med at møblere også flytter de ellers bare ind og starter deres hverdag. Det er særlig vigtigt hvis man er særlig udsat for fugt og hvis boligen er gammel.

 

Særlig vigtigt hvis du børn

Hvis du har børn er det ekstra vigtigt at få tjekket din bolig for skimmelsvamp da det kan være sundhedsskadeligt, i og med at børn ikke er særlig udsatte kan de få varige mén af en bolig der er angrebet med skimmelsvamp derfor er det vigtigt at få boligen undersøgt for skimmelsvamp og dernæst få en bestemmelse på hvilken type skimmelsvamp det er, dette kan gøres med en skimmelsvamps test denne er med til at fortælle hvor skadelig den skimmelsvamp du har er, yder mere kan du drage informationer ud af dette som kan give et bedre overblik så det også bliver et mere præcis løsning når man fjerner skimmel svampen.

 

Husk at lufte ud

Når du har fået den hjælp som du skulle have fra et professionelt firma, er det vigtigt at efter man har fået fjernet skimmelsvamp kan man ikke bare læne sig tilbage selvom dette ellers ville være dejligt man kan desværre aldrig bare tro at problemet er væk for evigt, det er det desværre aldrig. For det første så er problemet kommet fordi indeklimaet har været forkert dette kan både være fordi at der er fejl i bolig konstruktionen, men det kan også være fordi du ikke har været så god til at lufte ud, derfor anbefales det altid at man lufter min 2 gange om dagen og gerne mere hvis dette er muligt, det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort da vintrene kan være særlig kolde.

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes