Site Overlay

Få bløde tekstiler i hjemmet

Tekstiler skaber hygge, hjemlighed og ro, og vores hjem er fyldt med dem. Det kan være i form af gardiner, gulvtæpper, plaider, puder, sengetøj, viskestykker, håndklæder, morgenkåber, tøj osv. Alle vores tekstiler bliver slidt og skal vaskes. Men med kalkfrit vand, ved hjælp af et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, kan du nu lettere holde dine tekstiler lækre bløde, samtidig med at de holder farverne bedre.

Når du vasker i blødt vand, så bliver dine tekstiler naturligt meget blødere fordi kalken ikke sætter sig fast i fibrene på fx tøj, sengetøj og håndklæder osv. Du behøver derfor ikke at bruge penge på skyllemidler, da du nemt får bløde og lækre tekstiler kun ved hjælp af det bløde vand. Mængden af vaskepulver kan også reduceres, da vask i blødt vand kræver mindre sæbe for at skabe et tilfredsstillende resultat.

Derudover fremmer nyvasket og blødt sengetøj nattesøvnen og med det bløde vand er det ikke nødvendigt at du tørretumbler dit sengetøj for at få det bløde resultat. Du får en ny og forfriskende hotel stemning hver gang du skifter dit sengetøj. Du kan hænge det op udendørs sammen med resten af dit vasketøj og nyde duften af den friske luft. Du sparer altså penge på skyllemiddel og strømforbruget og får samtidig et bedre resultat.

Som en sidebonus så slider det bløde vand også meget mindre på tøjet, hvilket gør at dit tøj og tekstiler holder farven bedre. Du kan derfor med fordel tage et miljøvenligt valg og vælge et kortere vaskeprogram på en lavere temperatur. Det er et miljøvenligt valg. Du slipper for udskiftning af slidt tøj, hvilket især er en fordel hvis du har børn. De slider nok på deres tøj i forvejen, det behøver vaskemaskinen og tørretumbleren ikke også at gøre.

Men det er ikke kun på vaskepulver, skyllemiddel og strøm du kan sparer penge. Det kalkfrie vand samler sig nemlig heller ikke i rør, slanger og filtre på vaskemaskinen. Det betyder at du ikke skal vedligeholde dele af vaskemaskinen og undersøgelser viser at du kan forlænge din vaskemaskines levetid op til 5 år ved at have kalkfrit vand.

Så giv din krop en lækker wellness oplevelse af blødt tøj, håndklæder og morgenkåbe. Få en bedre nattesøvn i hotel-lækkert sengetøj og spar penge på vaskepulver, skyllemiddel og din vaskemaskine. Giv dig selv og dit hjem det bedste og skån miljøet for kemikalier. Kalkfrit vand er forkælelse til dig, dine tekstiler og din bolig.

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes