Site Overlay

Skjul dine kabler med stil

Der er næsten ikke noget, der kan ødelægge flot og minimalistisk rum, som en masse grimme kabler og ledninger. Det kan ofte være svært at finde en måde at kamuflere disse kabler på, som både er flot, minimalistisk og elegant. Frygt dog ej! Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan skjule overskydende og rodede kabler i dit hjem med stil. Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af et kabeldækjern og et installationskabel. Vil du vide mere om, hvordan du skjuler dine kabler med stil? Så læs med herunder og få en masse inspiration.

Smart kabeldækjern

Som før nævnt er en af måderne, hvorpå du kan skjule dine kabler med stil, ved brug af et smart kabeldækjern. Du kan få diverse forskellige kabeljern i mange former, farver og størrelser. kabeldækjernet er i bund og grund blot en almindelig dækskinne i metal, som let kan bruges til at skjule diverse ledninger og kabler. En af de mange fordele ved kabeldækjernet er, at det er billigt og kan findes i mange forskellige butikker – herunder eksempelvis Harald Nyborg, Silvan og Jem & fix. Det er bare med at finde det kabeldækjern, der passer bedst ind i din boligindretning og stil.

Skjult installationskabel

Et andet bud på en smart løsning til skjul af kabler og ledninger kunne være et usynligt installationskabel. Installationskablet er, i modsætning til kabeldækjernet, lavet af bløde materialer, og kan derfor også bøjes alt efter nødvendighed. Du kan få installationskabler i mange forskellige længder alt efter dit behov. Det er dog vigtigt at understrege, at installationskabler kan være meget dyre, og det er derfor vigtigt at bruge de helt korrekte mål. Ønsker du et mere stilet og usynligt udseende, kan du sågar vælge en tyndere version af installationskablet, som skjuler alle potentielle kabler og ledninger.

Kreative løsninger

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du vælge at skjule dine trælse kabler og ledninger ved hjælp af kreative løsninger. Du kan blandt andet vælge at lave flotte kunstneriske mønstre med dine ekstra lange kabler og ledninger. Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor smukt det er, og hvor meget det egentligt kan pynte et rum! Du kan derudover også vælge at lave et helt unikt strikket skjul til dine ledninger – herunder eksempelvis fjernsynsledningen. Der er mange gode og kreative løsninger. Det er bare med at tænke ud af boksen og finde på en masse kreative muligheder og løsninger!

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes