Site Overlay

Har du husket at beskytte din telefon på arbejdspladsen?

88% af danskerne har en smartphone. Hver tredje bruger ikke cover eller anden beskyttelse. Det kan man undre sig over, da det må tænkes, at de fleste ikke ønsker, at deres telefon går i stykker. Hvis du er en af dem, som endnu ikke har anskaffet dig beskyttelse til din telefon, eller blot ønsker en optimering, så læs gerne videre og find holdbare covers her.
Vejen til en sikrere arbejdsdag
Hos Panzerscreen finder du et stort udvalg af flere forskellige covers til mobiler. Om du ejer en iPhone, Samsung, Huawei, noget fjerde eller femte, kan du finde lige det cover, du mangler på: https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/. Panzerscreens oversigt over telefoner er let at overskue, og du finder derfor hurtigt lige netop det cover, der passer til dig – coveret, der vil beskytte din telefon igennem hele din arbejdsdag.

Meget at vælge i mellem

Det er med at holde tungen lige i munden, når det kommer til valg af beskyttelse til din mobiltelefon. Det mest populære cover til mobiler kaldes i dag “Perfect Covers”. Coveret beskytter 260 grader og er faktisk formstøbt til den specifikke telefonmodel. Coveret består af et ultra tyndt lag glas på både for- og bagside. Alligevel er coveret ekstremt slidstærkt.

Endnu flere på listen

Efter Panzerscreens mest populære cover følger en række af mindst lige så god beskyttelse, du også bør overveje. “Xtreme”-coveret er for eksempel fremstillet i et elegant og samtidig yderst holdbart design. En sikker kombination af plastik og silikone giver din telefon den maksimale beskyttelse, da coveret er stødsikkert.
Det perfekte cover til håndværkeren

Coveret der går under navnet “Bumber” af fremstillet i et blødt men stødabsorberende design, der sikrer din telefon mod både tab og slid. Coveret passer perfekt til dig, der har en mobil, som i løbet af din arbejdsdag er udsat for eventuelle skader.

Bumber gør din telefon mere robust og derfor tillader det dig at bruge din telefon, uden at skænke sikkerheden flere tanker.
Er det virkelig nødvendigt?

Det er det faktisk. Der er ligeledes et kæmpe udvalg af beskyttelse til din telefon, for at imødekomme netop dine ønsker. Et cover på din mobil kan forlænge dens levetid. Det vil beskytte mod både skrammer, stød og slag. Der findes næsten ikke noget mere surt, end at købe en spritny telefon, for så at tabe og give den skrammer; skrammer der kunne være udgået med brug af et cover. Find holdbare covers her.
Find holdbare covers her
Investerer du i et godt mobilcover, er du fri for ærgrelser, hvis uheldet skulle ske. Du er forhåbentlig blevet en del klogere på hvilket cover der passer til dig, din telefon og det behov du måtte have. Følg de to links tidligere i artiklen, hvor kun den bedste kvalitet går igennem nåleøjet. Klik dig ind på den praktiske oversigt, hvor du kan udforske endnu mere, beslutte dig for hvilket cover der er det helt rigtige og vælge lige præcis den farve, du ønsker dig.

 

 

Copyright © 2024 Tømrer I's tips og tanker. All Rights Reserved. | Chique Construction by Catch Themes